perjantai 8. helmikuuta 2008

Hiljaista hiljaista...

Vaikka ei ole mitään kirjoitettavaa, pakko on kirjoittaa jotain. Noh, tiistaisin Kädettömät löytää rakkaasta kotihallistamme Varubodenista 14-16 välisenä aikana. Jäävuoro on avoin tilaisuus, jonne on mahdollista tulla seuraamaan ennennäkemätöntä vääntöä, taitoa, tahtoa ja kovuutta. Loistavineen yksilösuorituksineen sekä mahtavineen kuvioineen, on tiistai hieno päivä tulla seuraamaan Kirkkonummi-Espoo akselin lähes uskomatonta showta.

Pitää kuitenkin huomioida, että runsaan voimasanojen sekä fyysisyyden takia, tapahtumaa ei suositella kuitenkaan perheen pienimmille, sekä heikkohermoisille.

Nettisivuille on odotettavissa uudistuksia, sekä ulkonäön että sisällön osalta. Nettisivuille on suunnitteilla Kädettömien pelaajien ja fanien oma keskustelufoorumi, ja myös kuvagalleria on mahdollinen.

Tulevan kauden rosteri julkaistaan myös lähiaikoina. Kirkkonummiliiga siis alkaa tulevana syksynä, ja Kädettömät ovat harjoitelleet tiiviisti aina alkusyksystä tähän päivään asti, ja harjoittelu jatkuu aina tulevalle kaudelle asti!

Muistutan vielä, että katseita kääntävät hyper-seksikkäät Kädettömät T-paidat ovat edelleen myynnissä. Kädettömät Fan Shop on auki tiistaisin 14-16, Varubodenilla.

Paskaista talvea kärsien, ja tulevaa kautta odotellen,

Kädettömät

Ei kommentteja: